Brunostutstilling og mye annet på Dyrskun 8.-10.september

Norsk Gardsost hadde sin første brunostutstilling i Aurland i 2000. Vi ønsker igjen å samle Norges brunoster, 23 år senere, på Dyrsku`n. Det blir ingen faglig vurdering, men en utstilling med smaking, for de besøkende på Dyrsku`n.  Vil du stille ut osten din? 🙂 

Vi ønsker oss et spekter av gårds- og håndverksoster. Vi vil vise spekteret av sorter fra geit, ku og blandingsost. Vi ønsker oss minst 20 oster som vi kjøper inn til utdeling av smaksprøver og utstilling. Dette gjør vi for å vise mangfoldet av landets brunoster. Det er fokus på tradisjonshåndverk på denne utstillingen! Vil du være med så fyller du ut dette skjemaet i dag!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAdYghgRhZ0ssrZl-6TROCxTRBDU1xjOWPl4kyox6BuOThpw/viewform?usp=sf_link

I tillegg til utstillingen skal det kåres en publikumsfavoritt – kanskje blir det akkurat din brunost?
Det blir brunostquiz, foredrag med Barbro Stordalen og Annechen Bahr Bugge og fotoutstilling om setertradisjonen i Norge. Budeieveven viser håndverket rundt brunostkoking i Ystebui på Sterke Nils tunet (håndtverkskvartalet), der aktiviteten vil være, og det blir salg av smaksrike retter med brunost fra Bondelagskokken.

Utvidet frist for påmelding: 24.august . De som melder seg på vil få informasjon om hvor og når man skal sende inn brunosten.

Post expires at 15:49 on 15. august 2025

Del dette innlegget