NM I OST - INVITASJON

Vi har gleden av å invitere deg til å delta på NM i Ost. 
 
NM i Ost skal synliggjøre mangfold innen norsk ost overfor dagligvare og HoReCa, gjennom bedømmingen får du tilbakemelding på osten dine. 
 
Fredag 22. oktober kan du delta på et hyggelig arrangement med finale og prisutdeling. En hovedjury vil kåre årets beste ost fra scenen med Arne Hjeltnes som konferansier.
 
Påmelding til NM i Ost finalen for bransje: Skjema for påmelding
 
23.oktober blir det NM i Ost-aktiviteter i Mathallen. COOP Mega vil gjerne selge osten dine i NM i Ost-teltet. Produsenter som ikke vanligvis selger ostene sine gjennom COOP Mega kan også registrere sin interesse for å selge ost hos dem denne dagen. 
 
 
Påmelding
Påmeldingsfrist for ostene er 1.oktober
For å melde på ostene dine må du registrere deg i både skjema nr.1 og skjema nr. 2. Har du registrert informasjon om ostene hos Ostelandet tidligere trenger du bare å registrere deg i skjema nr.1. Pass på at ostene er registrert med samme navn i skjema nr.1 og skjema nr. 2.
 
Registrering av deltagelse for NM i Ost: Skjema nr 1.
 
 Vi samarbeider med Ostelandet for at du skal slippe å bruke for mye tid på påmeldingsskjemaer. Info om osten vil derfor bli hentet fra database til Ostelandet. 
Informasjon om ostene ( Ostelandet) Skjema nr 2.
 
Trenger du hjelp til å registrere ostene dine hos ostelandet kan du ta kontakt med 
Mariel Bull-Jensen, 
mobil: 960 18 957
 
Innsending
Frist for innsending av ostene er 19.oktober.
Leveringsadresse:
Landbrukets hus, Hollendergata 5 , 0190 Oslo
 
Innlevering av produkter: merk produktet med ID-nummeret du får til sendt i egen e-post. Fjern emballasje som gjør osten mulig å kjenne igjen. Ved levering på døren i tidsrommet 09:00 – 15:00. Send pakken som bedriftspakke mellom: 10. og 19.oktober.

Produktet(ene) må leveres som et av følgende alternativer:

Slik sender du inn de påmeldte produktene:
1.) Delte hele oster i max 600 gram
2.) Meieriprodukter på over 300 gram: 1 stk.
3.) Meieriprodukter under 300 gram: 2 stk.

 
Legg ved ost til fotografering
Vi ønsker også at du legger ved en bit av osten som kan gå til fotografering. Ost som skal fotograferes kan ha etikett og logo. Pass på at osten som skal fotograferes merkes med fotografering. Du vil få rettigheter til bilde i ettertid og bildet vil bli brukt for å vise frem osten din på Ostelandet.no. Bilde vil bli brukt i pressemelding om osten, hvis den vinner.
 
Meld deg på finale kvelden 22.oktober
Påmeldingsfrist 1. oktober
Sted: DOGA, Hausmanns gate 16, 0182 OSLO
 
Nå har du mulighet til å delta på finale kvelden: Det blir en spennende og hyggelig sammenkomst for osteprodusenter og bransjefolk. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å komme og delta på den hyggelige sammenkomsten. Det vil også øke mulighetene for å knytte nye kontakter i løpet av kvelden. Du vil møt SKALA som er vår samarbeidspartner under årets NM i Ost.
 
Lørdag 23.oktober
Lørdag 23. oktober blir det arrangert NM i Ost festival i Mathallen. Det blir NM i Ost-telt i regi av COOP Mega og TINE i samarbeid med Norsk Gardsost, ostequiz og aktiviteter på serveringsstedene i Mathallen. Vi håper du har mulighet til å komme innom NM i Ost- teltet for å bli bedre kjent med viktige ansatte i COOP Mega og TINE. 
 
Samarbeidspartnere:
Norsk Gardsost har inngått en avtale med HANEN om å gjennomføre NM i Ost. HANEN bistår med logistikk og planlegging av NM i Ost. Norsk Gardsost har fått midler fra Innovasjon Norge til å videreutvikle arrangementet. COOP Mega og TINE er hovedsponsorer. SKALA støtter opp om NM i Ost med vinnerpremie og ser frem til å samarbeide videre med Norsk Gardsost. 
 
Husk leveringsfrist:
Ostene må sendes inn til Landbrukets hus i god tid før kåringen slik at vi har tid til å registrere og kategorisere de riktig. Det er ditt ansvar å tilse at ostene kommer frem i tide, unntak kan være forsinkelser i posten. Pass på at osten blir sendt med bedriftspakke slik at de ikke blir liggende varmt på nærmeste postkontor. Vi har ikke kapasitet til å hente ostene som blir sendt til postkontoret. Vi betaler ikke tilbake ved evt. forglemmelser ved innsending og oster som ikke er sendt inn innen fristen kommer ikke med i bedømmingen. 
 
For spørsmål kontakt Camilla Sæbjørnsen på post@norskgardsost.no eller på 41433510.
 
 

Del dette innlegget