Endelig program for fagdagen 18. mars er no klart!

Siste frist for påmelding til fagdagen og årsmøtet er 14. mars!


Fagdag for HANEN og Norsk gardsost i anledning landsmøte og årsmøte på Thorbjørnrud
Fagprogram rundt temaene: 

VEKST-MERKVARE-KVALITET-SALG TIDSPLAN
 Møteledere: Gjermund Stormoen og Bernt Bucher–Johannessen

Fra 0 til 1 ansatt. Hvilken rolle og ansvar og plikter har en arbeidsgiver? 1310-1335
Camilla Schrader Roander, NHO Mat og Landbruk
Kvalitet i norsk lokalmat og bygdeturisme – finnes den ? 1350 – 1415
Anne Lise Mellbye, Grefsheim gård
Lokalmatsatsning i Norgesgruppen. 1430-1450  
Hvordan bør produsentene forberede seg ?
Lokalmat sjef, kokk og Vangsgut, Eivind Haalien, Norgesgruppen 

Et merkevare konsept med suksess 1500-1520
Skafferiet på Hovinsholm og konseptet Mjøsgårdene ved gründer og medeier Charlotte Holberg Sveinsen. 

Nytenkning på gården? 1530-1550
Valg av strategi for forretningsutvikling ? Daglig leder i Norsk gardsost Gjermund Stormoen

Pause

Mat langs nasjonale turistveger – vegen mot HANEN som turoperatør? 1615-1635 
Bør ikke alle mat og reiselivsprosjekter ende opp med noe gjesten kan kjøpe ? Prosjektleder Egil Ørjan Thorsen

Mathallen på Vulkan. Et halvår har gått 1645-1710
Pådriver for ideen for trodde på men som er tatt meget vel imot. Randi Kvissel Haugen

Vekststrategier for lokalmat. 1720-1745
Forsker Trine Magnus, ved Senter for bygdeforskning legger fram sin forskningsrapport til debatt

Avslutning fellesprogram
Olav Lie Nilsen forteller om sine planer og ideer for utviklingen av Thorbjørnsrud hotell

Medlemsforum Norsk Gardsost med temaet: Planlegging av utvidelser eller nybygg av gardsmeieri
Vi deler tanker og erfaringer, hva er lett å overse? Fabian Widmer innleder. Vi har medlemsforumet enten mandag kveld eller tirsdag formiddag før årsmøtet.

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email