Skip to content
  • Aktuelt
  • Regelverk og fagstoff
  • Utstyr og Oppstart
    • Starte ysteri?
    • Ysteutstyr
    • Ystebui
  • Osteaktiviteter
    • Bransjekalender
    • VM i Ost
    • NM i Ost
    • Ostesymposium
    • FACEnetwork
    • Osteløypa
  • Medlemskap
  • Om oss
    • Organisasjon
    • Butikk
    • Medlemsblad
    • Internasjonalt samarbeid
    • Tall og fakta
    • Presseside
  • Kontakt oss
  • Aktuelt
  • Regelverk og fagstoff
  • Utstyr og Oppstart
    • Starte ysteri?
    • Ysteutstyr
    • Ystebui
  • Osteaktiviteter
    • Bransjekalender
    • VM i Ost
    • NM i Ost
    • Ostesymposium
    • FACEnetwork
    • Osteløypa
  • Medlemskap
  • Om oss
    • Organisasjon
    • Butikk
    • Medlemsblad
    • Internasjonalt samarbeid
    • Tall og fakta
    • Presseside
  • Kontakt oss

HACCP-kurs melkeforedling

Kursholder: Ragnhild Nordbø

Sted: Grindal Salmon Lodge, Rennebu i Trøndelag.

Arrangør: Kompetansenettverk lokalmat

Mer informasjon kommer.

  • + Legg til i Google Kalender
  • + iCal / Outlook eksport

Dato

apr 07 - 10 2025
Utløpt!

Tid

08:00 - 18:00

Del arrangementet

QR-kode

© Norsk Gardsost | Nettside levert av Nygård Web