Kurs i ysting og oppstart av eget ysteri
Kurset vil gi deg bedre forståelse av ysting som håndverk og hva det innebærer å starte opp med egen ysting i liten skala. Det vil være fokus på det praktiske i ysteriet, med ysting av halloumi, modna kremost og av tillaging av yoghurt. I tillegg gir kurset en innføring i hva det vil si å starte eget ysteri, hvilke avgjørelser og valg som må ligge til grunn, om nødvendig utstyr og hvordan vi jobber for at produktene skal være trygge.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter som driver med melkeproduksjon/ysting, med mindre enn 10 årsverk.
Pris: kr. 2000,- inkl. lunsj alle kursdager
Kurset tar maks åtte deltagere. Det tas forbehold om nok antall deltagere.
Påmeldingsfrist: 2. februar
Avmelding etter 2. februar belastes med 50 % av kursavgiften på kr 2000,-
Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord
For informasjon og påmelding, se https://nibio.pameldingssystem.no/ystekurs