Kurs i ysting og oppstart av eget ysteri

Kurset vil gi deg bedre forståelse av ysting som håndverk og hva det innebærer å starte opp med egen ysting i liten skala. Det vil være fokus på det praktiske i ysteriet, med ysting av halloumi, modna kremost og av tillaging av yoghurt. I tillegg gir kurset en innføring i hva det vil si å starte eget ysteri, hvilke avgjørelser og valg som må ligge til grunn, om nødvendig utstyr og hvordan vi jobber for at produktene skal være trygge.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter som driver med melkeproduksjon/ysting, med mindre enn 10 årsverk.

 

Pris: kr. 2000,- inkl. lunsj alle kursdager

Kurset tar maks åtte deltagere. Det tas forbehold om nok antall deltagere.

Påmeldingsfrist: 2. februar

Avmelding etter 2. februar belastes med 50 % av kursavgiften på kr 2000,-

 

Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord

 

For informasjon og påmelding, se https://nibio.pameldingssystem.no/ystekurs

 

Dato

feb 12 - 14 2024
Utløpt!

Tid

09:00 - 14:00

Sted

Tromsø
Tromsø
QR-kode