Konferanse: Tilbake til fremtiden
Bli med og skap større bevissthet om terroir og lokale smaker i nordisk melkeproduksjon, og de spesialiteter Norden kan by på når det gjelder melkeprodukter.
6.-7. mars inviterer Rørosmeieriet i samarbeid med NIBIO, Mære landbruksskole, Torsta Landbruksskole i Sverige og Kalø Økologiske Landbrugskole i Danmark til konferansen Tilbake til Fremtiden.
Det blir blant annet foredrag av Marit Kolby, Eldrimmer, Magnar Sundfør, Opaker Gård og Grand Fromage. Konferansier er Ragna Kronstad.
Vi ønsker å være inspirerende for melkemiljøet i Norden, og tror at mer kunnskap om smak og terroir er viktig for produktutvikling og innovasjon i matbransjen, særlig knyttet til melk.
Målet er å skape en nordisk arena for utveksling av kompetanse og kunnskap mellom fagmiljø, næringsliv, utdanningsinstitusjoner og fremtidige jordbrukere og ansatte i næringen.
Konferansen er støttet av Nordisk ministerråd som en del av satsingen Ny Nordisk Mat.