Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst, i samarbeid med NMBU, inviterer til kurs om bruk av geitemelk – et bærekraftig og uutnyttet råstoff blir fantastiske, smakfulle oster og yoghurter.

TID: 10.-11. sep 2024

STED: NMBU, Chr. M. Falsens vei 18, 1433 Ås

PRIS: Kr 2900,- pr. person inkl. lunsj, middag dag 1 og kursmateriell.

Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser. Produktene vi skal produsere er gresk yoghurt og ost av typen manchego, begge basert på geitemelk.

Tema:

  • Geitemelk som råstoff
  • Ysting av geitemelk
  • Ysting i meieriet
  • Ostemodning
  • Yoghurtproduksjon
  • Erfaringsutveksling

Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge lenken: Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon | Nofima

  • 00

    dager

  • 00

    timer

  • 00

    minutter

  • 00

    sekunder

Dato

sep 10 - 11 2024

Tid

08:30 - 18:00
Kategori
QR-kode