Suksess på verdens viktigste ostemesse
Både den brune og den hvite geitosten fra Sogn ble utsolgt på Slow Foods internasjonale møteplass for håndverksoster i Bra i Italia. Over 270 000 mennesker besøkte festivalen med omlag 300 håndverksprodusenter.
– Det er utrolig viktig å være del av det internasjonale faglige nettverket. Alle har en felles interesse i å skape lokal verdiskapning med utgangspunkt i mat som produseres lokalt på lokale ressurser. Dette igjen knytter menneskene til lokale tradisjoner, sier Aud Slettehaug. Hun er leder av Kompetansenettverket Vest ved Sogn Jord- og Hagebruksskule og sto for den norske deltagelsen i Bra i september.
Denne gjengen solgte ut osten!
Frå venstre bak: Simon Underdal, Laura Gagliazoli (frivillig hjelper), Anne Karin Hatling, Anna Elise Borlaug, Brita Underdal. Foran frå venstre: Stina Skjerdal og Anna Karine Marstein