LEDIG STILLING

 

Trenger du hjelp i ysteriet, eller søker jobb/praksis i et ysteri?


På denne siden finner du henvendelser Norsk Gardsost har fått fra ysteri og ysteinteresserte om ledige jobber og ønsker om jobb. Har du en jobb å tilby eller ønsker deg en jobb i et ysteri, send en e-post til Norsk Gardsost med en beskrivelse av ønsket ditt og kontaktinformasjonen din, så legger vi ut henvendelsen her.

Finner du en interessant henvendelse nedenfor, tar du kontakt direkte med avsender av annonsen.

Se også Norsk seterliv sine annonser på ledige jobber og ønsker jobb.

************************************************************************

Ønsker jobb 2020:

Juli 2020
 
Jeg heter Larisa og jeg søker etter jobb på en ysteriproduksjon.  Jeg er egentlig utdannet som sykepleier og jobba i norsk helsevesenet i 12 år. Men det siste året jeg har stor interesse for ost og lager hjemme både ferske oster og pasta filataoster. Jeg fikk laga også hvitmugga- og blåmuggost.  Jeg blir takknemlig for alle svar.     
 
  Izyumtseva@hotmail.no.                                            Tlf 95829556
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::…
 
19. april 2018
 
Vi er ein familie på fire – eg, Helene, mannen min Einar og våre to døtre Hedda på 2,5 år og Ronja som snart blir 5 år. Sidan eg vart ferdig som Agroøkolog på Ås, har eg jobba med landbruk og økologisk mat i ulike organisasjonar: Oikos – Økologisk Norge, Biologisk-dynamisk Forening og no i Debio/DebioInfo. 
 
Eg har stor interesse for bærekraftig landbruksproduksjon gjennom heile verdikjeda, men enn så lenge har eg berre jobba med det frå eit teoretisk og organisajonsperspektiv. Lenge har eg hatt eit ønskje om å jobbe meir praktisk, og kunne bruke både kropp og hovud saman. Sjølv har eg vakse opp med ein far som dreiv med mjølkeproduksjon og har difor vore ein del i fjøset, men eg var ikkje særskilt interessert og erverva meg difor lite erfaring og kunnskap utover det som kjem inn med mjølka…. Eg har no ønskje om å bygge praktisk landbrukskunnskap, og aller helst ønskjer eg å vere ein stad med ysteri. Eg har laga litt ferskost og yoghurtlaging o.l på kjøkenbenken, og vore på eitt ystekurs i fast ost, men utover det har eg lite erfaring, dog stor interesse og lærevilje. Elles bakar eg ein del med surdeig, og har jobba litt i kafe/kolonialbutikk med økovarer. 
 
Mannen min er frå Vadsø i Finnmark, og har jobba i fleire år som økonomicontroller i både Flykninghjelpen og Norsk Folkehjelp.Det har vore eit liv fullt med mykje reising og jobbing, og han har også no ønskjer om å leve litt annleis og bruke kroppen meir. Han kan sjølvsagt også bidra med økonomi og andre ting. 
 
For det komande året – august 2018 til juli/august 2019 har eg fått permisjon frå jobben min, og det er no tida for å setje ønskjene ut i live. Det idelle bruket er allsidig med foredling av mjølk, med plass til alle oss på garden, kor vi kan ta del i gardsarbeidet saman. Vi har ingen store krav til økonomi, men kjem til å ha behov for noko for å dekke eventuell barnehageplass og liknande. 
 
Vi håpar det kan vere interessant for nokon der ute, og tek gjerne ein prat på telefon! 
 
Alt godt
Helene Austvoll m/familie
Tel 980 35 330

**************************************************************************
7.februar 2018

God morgen, jeg heter Margareta Bianchi, jeg er utdannet i dyreproduksjon, mat og helse ved Universitetet i Milano. De er også en casara. Jeg tok en osteproduksjon i Moretta Piemonte Italia, og jeg jobbet i flere meierier i mitt land. Jeg vet hvordan å lage friske, men gamle oster, jeg skriver denne e-posten fordi jeg leter etter en jobb i et meieri, jeg kan lære å lage mozzarella og også typiske italienske oster. Jeg håper i et av svarene hans og jeg sender deg med vennlig hilsen, Margareta Bianchi. epost: margareta89@hotmail.it

Se Margaretas CV her
 
*********************************************************************************
 

Søker jobb flere måneder fra august 2017:

EXPERIENCE INTERNATIONALE is a French non-profit organization established seven years ago and which aims to develop and organize international student and trainee exchange programs between France and other countries.
This including international exchange in agriculture, which is an important part of our activity.
 
Presently, we have a qualified young lady from France, Catherine LIMOUSIN, 23 years old, who is keenly interested in a placement as a trainee on a dairy goat farm in Norway, for several months from August 15, 2017.
She has a specific interest in Norway too.
 
We are attaching in English her CV (resume), autobiography or letter of motivation, and a letter of recommendation from her present employer who is a dairy goat farmer for whom she has been working since 2014.
 
As you will see, Catherine has a two year postsecondary education in agriculture and farm management, as well as a good experience in dairy goat farming, which is her passion.
 
Catherine has studied English at school for seven years and has travelled in the UK, Norway (three weeks in 2010) and Denmark.
 
Se bilde her og CV her
 

—————————————————————————————————————
Søker jobb:

31. mars 2017
Hej!
Vi är intresserade i att jobba på en getgård eller en saeter sommeren 2017 eventuelt også lenger!
Vi är ett par från Tyskland som bor och arbetar i sverige sedan några år tillbaks.
Christian är 36 år gammal och han pluggade till agronom på universitetet i Dresden. Han har jobbat nu i många år på olika gårdar i Tyskland, Danmark och Sverige och också lite längre bort, främst med mjölkproduktion.
Hanna är 33 år och hon är utbildad hushållerska och pluggade dessutom trädgårdsodling på universitetet i Dresden.
Tillsammans har vi en liten dotter som heter Ronja och är några veckor gammal.
Vi har båda jobbat på olika gårdar genom dem senaste åren och kunde samla mycket erfarenhet med allt från skötsel av olika slags djur, mjölkning, växtodling, lagning av maskiner till odling av grönsaker och allt som finns att göra på en gård. Sedan 2013 bor vi på Gotland, där Christian jobbar på en ekologisk gård med 200 mjölkkor och Hanna jobbar med grönsaksodling och gastronomie.
Hanna har jobbad i flera kök, bland annat på fjällstationer, kaffeer och julmarknader med matlagning och bakning och är väldig mångsidig intresserad. Hon har jobbat med grönsaksodling i olika växthus och på friland med en rad olika grönsakskulturer. Hon har också jobbat på några mjölkgårder med skötsel av alla djur och mjölkning av kor. Hon har jobbat med turister på vandrarhem och STFs fjällstationer.
Christian har jobbat intensivt med mjölkkor i flera år och har skött driften på större besättningar i alla aspekter. Till hans dagliga uppgifter hör bland annat skötsel av kor och kalvar, brunstkontroll och seminering (han har semincertifikat sedan 10år), förebyggandet, observering och behandling av förekommande sjukdomar, mjölkning (i alla slags mjölkningssystem, grop, uppbunden och robot), maskinellt utfodring och datastyrd driftsledning. Han har varit med på ny- och ombyggnationer av lagårdar. Han kan köra och laga dom allra flesta maskiner som finns på ett lantbruk. Att bygga stängsel är en av hans favoritsysselsättningar.
Vi har länge varit intresserad i att få jobba med getter eller att jobba på en saeter.
Vi är inte rädda för att hugga i och jobba långa dagar när det behövs. Vi är båda motiverade och självgåande och van med att tar egna initiativ. Jobba självständigt tycker vi om.
Om ni har frågor eller behöver flera upgifter eller referenser tar gärna kontakt med oss!
Mobil: 0046 73 9882219
e-post: siegel_c@gmx.de
Med vänliga hälsningar.
Hanna och Christian
—————————————————————————————————

Søker jobb:

Dear Sir, Madam,

I am a 2nd year BSc degree student at ESA Angers a French Agricultural College and the work placement coordinator Remy Roulleau(who has been in touch with you some years ago) has told me that your company has already hosted as a trainee one of his students in the past .

I visited your website and I would be interested in gaining practical work experience in your line of business . Would you consider my application? Please find my CV for your consideration .

My goal is to find a three month work experience in an English speaking company between July and October 2017 and your company would be a convenient place for me .
I look forward to reading you soon.

Yours sincerely,
Pouliquen Aude

Se CV her:

***

Søker jobb:

Å jobbe i meieri industri i Norge er mitt mål siden jeg brenner for den bransjen. Vil veldig gjerne lære enda mer og dele det jeg har lært i betydelige meieriselskaper i Australia, Saudi-Arabia og India. Min positiv holdning, relevant utdanning og lang erfaring kommer sikkert til å bli satt pris på, som i mine tidligere stillinger.

Som kvality inspektor i mitt forrige selskap, kunne jeg redusere kundeklager med 57%. Jeg har også gjort etterforskning om kvalitet problemer og koliforme kontaminering med dokumenterte forbedringer. Jeg kan bidra til å opprettholde og forbedre kvaliteten på fersk melk og fermenterte melkeprodukter. Jeg har erfaring fra laboratorietest for yoghurt og rømme også.

Jeg har også lede et prosjekt for å redusere svinn av produkter og dermed øke effektiviteten av en fyllemaskin. Min Six Sigma Green Belt fra American Society for Quality (ASQ) som jeg fikk i 2015 er bevis av min lidenskap for kvalitet.

Som person setter jeg svært høy verdi på teamarbeid og ytelse. For meg levering av førsteklasses kundetjenester er verdt å jobbe hardt for. Jeg er erfarne, initiativrik, pålitelig og grundig iht alle arbeidsoppgavene jeg får. Har høy arbeidskapasitet og nøyaktighet som er viktig i denne industrien.

Akkurat nå jobber jeg hardt for å lære norsk. På dette punktet i min karriere, jeg søker på en stilling som ville være en perfekt passform, så jeg er åpen for å flytte på den rette muligheten. Vær oppmerksom på at jeg er villig til å pådra seg alle flytteutgifter..

Jeg er gjerne til intervju og nås lettest på telefon 480 12 294. Jeg kan avtale å møtes i person på kort varsel.

Med vennlig hilsen,
Hari Mysore

Cv finner du HER

***

Ledige jobber:

1.LEDIG STILLING  I STAVANGER YSTERI

Stavanger Ysteri har fra høsten 2018 et ledig vikariat som produksjonsmedarbeider. Vikariatet er i utgangspunktet 7 måneder, men med mulig forlengelse.

Stavanger Ysteri er en håndtverksprodusent av økologiske oster ystet av fersk rå melk. Arbeidsoppgavene spenner fra håndtering av råvarer, ysting, modning av oster på lager, vasking, pakking og salg.

Vi leter etter en person med høy arbeidsmoral og respekt for de små detaljene som håndverket krever. Du må være over gjennomsnittet glad i ost og ikke være redd for å ta i et tak, da produksjonen er relativt fysisk krevende. Arbeidsspråket i ysteriet er norsk.

Har du erfaring eller utdanning innen meieri/ysteri er det en fordel, men alle med matfaglig utdannelse eller praktisk erfaring fra mat/kokkebransjen er velkomne til å søke!

Send søknad og cv til lise@stavangerysteri.no innen 22. august 2018

 
 

***

2.

***

3.

***

osv.