Velkommen til to dager fylt med kompetanse og nettverksbygging!

Programmet er spekket med aktuelle og matnyttige kurs og foredrag innen fagfeltene kjøtt, melk, bakst, frukt og bær og servering. Vi henter inn en rekke kursholdere med spisskompetanse innen sitt felt som er klare for å videreformidle sin kunnskap til dere. Arrangementet har som mål å bidra til å videreutvikle din bedrifts konkurransefortrinn.
Kort om kurs for ystere: Kurs 1: Modning av ost med Ragnhild Nordbø. Onsdag 9.mars kl.14–18 på RaumavgsModningsproblem i ost med tema lagring, erfaringsutveksling og smaksverksted.
Kurs 2: Modningskulturer i ost med Insa Petersen fra TysklandTorsdag 10.mars kl 10–17 Rauma vgsValg og bruk av starterkulturer (modningskulturer) i melkeforedling
Ost 2020 – Nettverkssamling for ystere Torsdag 10.mars kl. 8.30-10 på RaumavgsØkonomi, sysselsetningog verdiskaping i ysteribedriftene. Hvor står vi idag?v/Gunnar Waagen
Les mer om kursene her:
MRmat 2016 arrangeres på Rauma videregående skole på Åndalsnes. 
Noen kurs blir lagt til andre lokaliteter i området.

Pris ved påmelding innen fristen 25.feb:
Foredrag og kurs inkl. kaffe og lunsjer kr 1800.
Pris etter fristen: kr 2300.
Festmiddag på Grand Hotel Bellevue ons. 9.mars kr 500. Middagen arrangeres i samarbeid med Chef’s Dinner,

MRmat har reservert og fått rabattert pris på Grand hotell Bellevue. Deltakerne bestiller og betaler rom selv direkte til hotellet – tlf 71 22 75 00. Oppgi MRmat for å få rabattert pris.

Enkeltrom med frokost: kr 945.
Dobbeltrom med frokost kr 595 pr person.
Link til påmeldingweben og fullstendig program finner du her 
Velkommen til kurs og nettverkssamling!!

Del dette innlegget