Foto: Elisabeth Fagerland

Vi kan tilby en stilling som gir deg innsikt i et av Norges mest spennende fagmiljø innen lokalmat og foredling. Det er høyt faglig nivå og en spennende organisasjon i utvikling. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, engasjert medlemsmasse og utviklingsmuligheter.

Norsk Gardsost er en landsdekkende fagorganisasjon for gards- og håndverksysteri. Kort fortalt jobber vi med rammevilkår, med å øke fagkompetansen og bedre næringsgrunnlaget i næringa. Og ikke minst samarbeider vi med offentlige etater og andre organisasjoner for å trygge og styrke melkeforedlinga i Norge. Organisasjonen har en engasjert medlemsmasse, og et aktivt styre. Du vil være en organisatorisk leder som er tett på alt som skjer.

Organisasjonssekretæren vår er knutepunkt for informasjonsflyt i organisasjonen og vil stå for den daglige drifta og organisasjonens e-post. Du vil være med i planlegging av arrangement og prosjekter, ha ansvar for søknader og rapportering, samt løpende kommunikasjonsarbeid med oppdatering av nettsider og sosiale medier. Du har sekretærfunksjon i styrets arbeid og skal forberede og gjennomføre styremøter og årsmøte. Styremøte avholdes 6-8 ganger i året, hvorav 3-4 fysiske styremøter og resten gjennomføres digitalt.

Årsmøte flyttes fra sted til sted, og det kan være aktuelt med studieturer og arrangement. Ellers foregår arbeidet fra hjemmekontor.

Har du kompetanse til økonomiansvar som omfatter medlemsregister, kontingent, reiseregninger, prosjektregnskap og kontakt med regskapsfører kan dette gjerne inngå i stillinga.

Vi kan tilby en stilling som gir deg innsikt i et av Norges mest spennende fagmiljø innen lokalmat og foredling. Det er høyt faglig nivå og en spennende organisasjon i utvikling. Det er fleksibel arbeidstid, engasjert medlemsmasse og utviklingsmuligheter.

Kvalifikasjoner:

-Erfaring fra organisasjonsarbeid

-Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig Norsk og Engelsk.

– Komfortabel med bruk av nettsider og sosiale medier som Facebook og Instagram, gjerne også enkelt fotoverktøy

-Nyttig med kjennskap til landbrukets organisasjoner, men ikke nødvendig

-Erfaring fra lokalmat bransjen, melkeforedling eller gardsdrift.

-Hvis aktuelt: grunnleggende økonomikunnskaper.

Egenskaper
-Evne til å jobbe systematisk, selvstendig og strukturert
-Liker å smake (jobbe med) mye ost og meieriprodukter

 

Tiltredelse: Helst februar (alternativt mars/april)

Arbeidssted: Sør-Norge, hjemmekontor

Stillingstype: 40-60% tjenestekjøpsavtale hvor medgåtte timer faktureres.

Lønn etter avtale.

Har du spørsmål om stillinga, kontakt styreleder Jarle Rueslåtten på telefon 41512318.

Søknad med CV og eventuelle attester sendes på e-post til post@norskgardsost.no merket «Organisasjonssekretær» innen 18. Januar 2021

Del dette innlegget