Lager du smør på setra? Vi vil promotere den på Dyrsku`n!
I år har vi tema Setersmør – Fjellets gull på prosjektet vi har på Dyrsku`n. Dette er et samarbeid mellom Dyrsku`n, Budeieveven, Norsk Seterkultur, Bondelaget, prosjektet Food Stories på Oslo Met og Norsk Gardsost. Noen av dere er kontaktet tidligere fra Norsk Seterkultur ang setersmør på Dyrsku`n. Vi ønsker at du også melder deg på i dette skjemaet
Vi ønsker å invitere deg til å sende inn setersmøret ditt til utstilling, smaking og salg på Dyrsku`n 12.-14.sept. Vi tar i mot alle typer smør laget på seter. Vi ønsker i utgangspunktet å kjøpe 4 kg per produsent, men avhengig av hvor mange som melder seg på, så kanskje vi bestiller mer. Vi kjøper smør laget på kumelk for 600,- og selger smøret for samme sum til besøkende på Dyrsku`n. Vi kjøper geitesmør for 800,-. Det vil være tydelig ovenfor publikum hva som er setersmør med beskyttet betegnelse.

Post expires at 10:58 on 25. juni 2027