HANEN og Norsk Gardsost, i samarbeid med Innovasjon Norge, inviterer til studietur til World Cheese Awards i London 16. – 18. november. Programmet starter kl. 12:00 torsdag 16. november.

Påmeldingsfristen til selve konkurransen er 10. oktober, og dere kan melde dere på via denne linken (trykk deretter på den røde knappen «Enter here»)

Det er ikke obligatorisk å melde seg på konkurransen for å delta på studieturen – eller vice versa – men det er selvsagt spennende om så mange som mulig melder ostene sine på World Cheese Awards. Vi bistår med forsendelse av ost til London for dem som har behov for hjelp med dette.

Vi inviterer til en studietur til London fra 16. – 18. november. Turen inkluderer bedriftsbesøk, inngang til festivalen Taste of London og World Cheese Awards, en felles middag, faglig påfyll og sosial hygge. 
Pris pr. person for deltakelse på studieturen er 4 500 kr. Dette inkluderer overnatting fra 16.-18. november, en felles middag, kollektivtransport (ikke taxi) fra flyplassen i London til hotellet, samt dagsbillett til festivalen Taste of London. 

Ønsker du å delta på studieturen? Meld deg på via denne linken innen 4. oktober.

Del dette innlegget